Επισκεφθείτε μας
Κηφισίας 296 & Ναυαρίνου 40
Καλέστε μας
210-6824356
Ωράριο λειτουργίας
Δευτ. - Παρ.: 09:00 - 21:00

Χαλκιαδάκη ΔώραΓεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και αποφοίτησε από το 4ο Ενιαίο Λύκειο Ηρακλείου το 2006.

Την περίοδο 2006 – 2010 σπούδασε στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών και ολοκλήρωσε με την πρακτική της στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.

Το 2011 ολοκλήρωσε τη βασική εκπαίδευση ελαστικής περίδεσης με κινησιοταινία (KINESIO TAPING FUNDAMENTALS).

Το 2012 παρακολούθησε σεμινάριο βελονισμού γαι την αντιμετώπιση μυοσκελετικών δυσλειτουργιών και ανακούφιση από τον πόνο.

Το 2011-2013 ολοκλήρωσε με επιτυχία τον πρώτο κύκλο σπουδών του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών Ελλάδος με πρόγραμμα πιστοποιημένο απο την IFOMPT και απόκτηση του διπλώματος M.T. (Manual Therapist).]

Είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας (ΕΕΕΦ) και του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Χειροθεραπευτών (ΠΣΦΧ).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και workshops του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και άλλων φορέων με θέματα τη Σπονδυλική Στήλη, άνω και κάτω άκρο, τον αθλητισμό, τραυματολογία και πληθώρα μυοσκελετικών, νευρολογικών και αναπνευστικών παθήσεων. Ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον κλάδο.

Από το 2010 έως και σήμερα ασχολείται συστηματικά με την αποκατάσταση ασθενών με ορθοπεδικές, νευρολογικές και αναπνευστικές παθήσεις σε κατ’ οίκον συνεδρίες φυσικοθεραπείας.

Από το 2015 έως και σήμερα είναι συνεργάτης του κέντρου φυσικοθεραπείας, αποκατάστασης και εργομετρίας, ΒΙΟΑΝΑΤΑΞΗ, όπου με τους υπόλοιπους συνεργάτες της, μοιράζεται και υποστηρίζει κάθε στόχο, με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες του ασθενή.