Τμήμα Χεριού Άνω Άκρου

Τμήματα

Το άνω άκρο είναι μια μικρή περιοχή του σώματός μας όπου συναντάμε πολλές αρθρώσεις πολύπλοκες ανατομικά, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με έντονα ανεπτυγμένη αισθητικότητα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν το άνω άκρο να είναι πολύπλοκο στη λειτουργία του, ικανό να κάνει σύνθετες κινήσεις και να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες της εξέλιξής μας.

Οι παράγοντες αυτοί κάνουν το άνω άκρο να έχει ιδιαίτερη παθολογία και να χρειάζεται εξειδίκευση για τη σωστή αποκατάστασή του.

Στη ΒΙΟΑΝΑΤΑΞΗ υπάρχει η γνώση και ο απαραίτητος εξοπλισμός για την άρτια αποκατάσταση των προβλημάτων του άνω άκρου.

Συναντάμε πολλούς ανθρώπους καθημερινά με προβλήματα όπως επικονδυλίτιδα (tennis elbow), ή έσω επικονδυλίτιδα (golfer’s elbow), τενοντοελιτρίτιδα (De Quervein) που τους ταλαιπωρούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα και επαναλαμβάνονται τακτικά. Στο φυσικοθεραπευτήριό μας, με σωστή αντιμετώπιση και σταδιακή επανένταξη στις δραστηριότητες, αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν οριστικά.

Με τη χρήση του LASER υψηλής ισχύος Hilterapia, τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις όπως το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα που δεν υπάρχει εκφύλιση του μέσου νεύρου, όπως και στα παραπάνω προβλήματα υπέρχρησης τόσο στους αθλητές όσο και στο γενικό πληθυσμό.

Άλλες παθήσεις που αντιμετωπίζουμε με επιτυχία είναι η μετεγχειρητική αποκατάσταση καταγμάτων στο βραχίονα, στο αντιβράχιο, κατάγματα ενδαρθρικά αγκώνα, κατάγματα καρπού και δακτύλων, καθώς και  μετεγχειρητικές αποκαταστάσεις τενόντιων τραυματισμών.

Μια άλλη κατηγορία ατόμων που πολλές φορές η καριέρα τους εξαρτάται απο το χέρι τους είναι οι μουσικοί που λόγω της υπέρχρησης παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη παθολογία και χρειάζονται γνώση και εμπειρία για την αντιμετώπισή τους.

Ο εξειδικευμένος εξοπλισμός μας όπως το CPM αγκώνα, καρπού, το Hilterapia, το ισοκινητικό δυναμόμετρο για το άνω άκρο, κρουστικός υπέρηχος, μαζί με τη γνώση, την εμπειρία και τη θέληση για άρτια αποκατάσταση, κάνουν το φυσικοθεραπευτήριό μας κορυφαίο για την επίλυση του προβλήματός που σας απασχολεί.

Scroll to Top