Ορθοπεδικές Παθήσεις

Υπηρεσίες

Οι ανάγκες της καθημερινότητας μας αναγκάζουν πολλές φορές να κινούμαστε με ρυθμούς όχι τοσο φυσιολογικούς. Κάποιες φορές με μεγάλες καταπονήσεις λόγω υπερβολικής κίνησης και άλλες φορές λόγω υπερβολικής ακινησίας. Αυτό έχει ως επίπτωση μυοσκελετικούς τραυματισμούς και πόνους.

Ένας άλλος παράγοντας μυοσκελετικών τραυματισμών είναι τα τροχαία ατυχήματα, που στη χώρα μας δυστυχώς έχουν πάρει τρομακτικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Ο αθλητισμός είναι και αυτός ένας από τους λόγους μυοσκελετικών τραυματισμών. Η ΒΙΟΑΝΑΤΑΞΗ παρέχει στον ασθενή την εξειδικευμένη γνώση και τον εξοπλισμό αποκατάστασης, έτσι ώστε ο άνθρωπος που θεραπεύουμε να είναι λειτουργικός και αποδοτικός σε ότι χρειάζεται να αντιμετωπίσει στην καθημερινότητά του.

Το MANUAL THERAPY είναι ένα δυνατό όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας για την αντιμετώπιση των δύσκολων ορθοπεδικών προβλημάτων. Οι συσκευές παθητικής κινητοποίησης (CPM) που εφαρμόζονται κυρίως μετεγχειρητικά στον ώμο-γόνατο-αγκώνα-καρπό-ισχίο-ποδοκνημική, προλαμβάνουν τη δυσκαμψία των αρθρώσεων με τις πολύ δυσάρεστες επιπτώσεις όπως όλοι γνωρίζουμε.

Scroll to Top